תרבות

אוכל

כתבות אחרונות

 

האם האוכל שאנחנו אוכלים הוא באמת טרי?

לא כל המזונות צריכים להיות טריים כדי להיות טעימים, אבל ישנן חוויות נדירות של טריות שיפתיעו אתכם

The Wall Street Journal 15.09.2022
טורטליני ארטישוק ירושלמי / צילום: אסף קרלה

מסעדת מנרה: כשרה עם נוף ותפריט מעולים

מקום מושלם לסגור בו את היום או להתחיל איתו את הערב • מסעדת הדגים הכשרה, בהובלת השף נמרוד הדס, מציעה שילוב מנצח של נוף יפהפה ואוכל טוב

מרב סריג 15.09.2022
ארטישוק יהודי. המנה המפורסמת מהמטבח היהודי-רומאי / צילום: יוגב אזוגי

מסעדת מרקטו נפתחה בשנית והיא מצויינת כשהיתה

מרקטו עברה מעכו לקיבוץ לוחמי הגטאות והמעבר עשה לה רק טוב • המסעדה, בהובלת האחים עמרי ונעם שחר, מציעה אוכל איטלקי בסיסי ואיכותי

מרב סריג 08.09.2022
מנת פתיחה במסעדת משיה / צילום: אסף קרלה

מסעדת משייה שאחרי מתיחת הפנים: חוויה קולינרית ייחודית

משייה שלפני הקורונה היא לא משייה שאחריה • המסעדה, בהובלת השף גיא אריש, מציעה תפריט, חוויה וגישה חדשים ומפתיעים

מרב סריג 02.09.2022

   12345   

   נמצאו 68 כתבות   |   עמוד 5 מתוך 5